Koop uw ticket(s)

Route

Supernova

U kunt het beste parkeren op P1 of P3 » en via entree Oost naar binnen gaan. De Supernova bevindt zich boven de hallen van de jaarbeurs. U kunt met de roltrappen boven de vijver naar boven. Houdt u er rekening mee dat het vanaf de parkeerplaats nog ongeveer 10 minuten lopen is tot u in de Supernova bent. Plan hier » uw route.

Auto & parkeren

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein. Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijkt u op Goedopweg.nl ».

Let op: Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Komt u met een oudere dieselwagen, dan kunt u  parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken.
Lees meer over de milieuzone rondom Jaarbeurs en bekijk ons parkeeradvies »

Het parkeertarief op het Jaarbeursterrein bedraagt € 4,- per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,50 per dag (24 uur). Na 24 uur betaalt u per dag. Bij het inrijden van onze parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard bij ons parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van ons parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Park & Ride

Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 4 stations met een Park & Ride voorziening »

Met de trein

Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het hallencomplex van Jaarbeurs.