Organisatie

Het Travel Congress is het onafhankelijke kennisevenement voor de professionele reisbranche, waarbij kennis delen en vergaren, inspireren en netwerken centraal staan.

Het Travel Congress wordt georganiseerd door Jaarbeurs en is een gezamenlijk initiatief van de Vakantiebeurs en ANVR. Het thema en het programma zijn zorgvuldig samengesteld in samenwerking en samenspraak met onze expertgroep.

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTGROEP

Isabel Mosk

Strateeg in de wereld van toerisme & destinatiemarketing, Sherpa’s Stories

“Het Travel Congress is hét reiscongres van Nederland waar alle partijen uit de reisindustrie samen komen om te praten over het heden en dé toekomst van reizen.”

Maaike van der Windt

Directeur / Head of Aviation Marketing, Cargo and Customer Experience, Schiphol

“Het Travel Congress is voor mij interessant om samen met branchegenoten na te denken hoe we in de toekomst reizigers een zo duurzaam en optimaal mogelijk reisexperience kunnen aanbieden.”

Gerben Hardeman

Travel Tomorrow: Technology, Customer Experience, Sustainability, ANVR

“Startpunt van je reis naar het toekomstbestendig maken van je business is Travel Congress 2020. Met de kennis, inspiratie & netwerken die je daar toevoegt aan je bagage ben je klaar om in te spelen op de consument van morgen!”

Heike Luiten

Directeur, NS International

Arjan Kers

Managing Director, TUI

Judith Eyck

Co-founder, Vakanties.nl

Lobke Elbers

Industry Specialist digitalization and technology in travel, tourism & hospitality, BUAS

‘’Travel Congress is the one stop update and travel conference at the start of the year to discuss the influence of society, technology and behavior on the future of travel. The changing traveler is where it all starts.’’

Maureen van Houten

Contentmanager, Jaarbeurs

“Toegevoegde waarde voor nu en in de toekomst, dat is mijn doel wat de content voor het Travel Congress betreft. Laat je inspireren, verwonderen, leer en neem de handvatten mee die je de volgende dag zelf kunt toepassen binnen je eigen werkveld.”

Karin Lodewijks

Brandmanager Vakantiebeurs, Jaarbeurs

“Het unieke en aantrekkelijke van het Travel Congress is dat we, als kennis- en inspiratiepartner voor de reisbranche, een gebalanceerde mix van verdiepings- en netwerkmogelijkheden bieden voor een brede groep reisprofessionals uit diverse disciplines en managementlagen.”

Bastiaan Govers

Head of Sales, Marketing & E-commerce, Sawadee Reizen

“Het Travel Congress is dé plek voor OTA’s, touroperators, ZRA’s en andere reisprofessionals om zich klaar te stomen van de snel veranderende reiswereld van morgen.”

Kees van der Most

Directeur Trends & Tourism

“Het Travel Congress gaat in op de thema’s die de toekomst van reizen bepalen. Onmisbaar voor iedereen die actief is in de reisbranche!

Saskia Griep

Managing director, Better Places

“De reiswereld staat voor enorme uitdagingen. Gaan we straks verder op de oude voet of grijpen we deze crisis aan om reizen op een andere manier vorm te geven? Een manier waarop we er allemaal beter van worden, bewoner, bezoeker, omgeving en ondernemer. Dit vraagt veel creativiteit en innovatie. Het Travel Congress is de ideale gelegenheid om hierover met elkaar van gedachten te wisselen.”