Isabel Mosk

Break out ronde 3
14:00 – 14:30  Panel discussie, Overtourisme  (NL)

Hoe kunnen wij als industrie omgaan met de uitdaging van de explosieve groei van het toerisme wereldwijd en specifiek voor de stad Amsterdam? En hoe zorgen wij voor een balans tussen bewoners en bezoekers in deze populaire toeristische stad? Iedereen praat erover en de kranten staan er vol mee: overtoerisme. Overtoerisme staat niet op zichzelf, maar is het resultaat van de explosieve groei van het toerisme wereldwijd. Door de toegenomen populariteit van stedentrips zorgt de toeristenstroom in vele Europese steden voor een disbalans tussen bewoners en bezoekers. ‘Amsterdam heeft verreweg de grootste toeristische druk in Nederland, namelijk 232 hotelovernachtingen per dag per vierkante kilometer in 2016’ stellen onderzoekers van het ‘Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2017’. In dit panel gaan wij in op de uitdaging van de explosieve groei voor de stad Amsterdam en welke kansen dit biedt.

 

Break out ronde 4
14:45 – 15:15 Paneldiscussie, Influencer Marketing & Content Makers, hoe zet je het strategisch in? (NL)

Influencer Marketing is booming! Maar hoe zet je Influencer Marketing in als onderdeel van jouw marketingstrategie? Influencers zijn er in allerlei smaken: van Instagrammers en bloggers tot Tweeps en Youtubers. Of spreken wij tegenwoordig over nano, micro, macro en mega influencers? In elke niche of het nu om food, muziek, fashion, design, sport of reizen gaat, zijn er influencers te vinden die hun community inspireren, motiveren en beïnvloeden. Wat is de status van influencer marketing in Nederland binnen de reisindustrie? Waarom passen influencers zo goed bij reisbedrijven? Waar staan wij sinds de snelle opkomst van influencer marketing en wat wordt belangrijk in 2019 en de jaren die volgen? Hoe meten we wat het werken met influencers nu daadwerkelijk oplevert? Dit panel geeft de antwoorden en inzichten in de wereld van influencer marketing en content makers.

 

Keynote
16:00 – 16:45 Vraaggesprek Duncan Stutterheim & Isabel Mosk (ENG)

 

Isabel Mosk

Isabel is strateeg in de wereld van toerisme & destinatiemarketing. Met haar bedrijf Sherpa’s Stories helpt ze steden, regio’s en landen om zich voor te bereiden op de toekomst en aan marketing te doen in het tijdperk waarin wij leven. Isabel wordt gezien als een vooruitstrevende denker binnen de reisindustrie. Ze spreekt op (inter)nationale congressen over haar vakgebied én passie reizen. Zij is co-founder van het online reismagazine Vive Le Voyage waar ze haar persoonlijke reisverhalen deelt.